free postage sm - order via whatsapp

Kad Kahwin Premium

kini pada harga serendah

RM0.38

sekeping!

as seen on

Our Uniqueness

Premium Look & Feel

Kad Invitation ini direka untuk beri Look & Feel yang Premium pada tetamu jemputan anda.

Belly Band

Balutan Belly Band di luar sampul memberikan “WOW” first impression pada tetamu jemputan.

Envelope Liner

Envelope Liner menambahkan perasaan teruja pada tetamu ketika membuka sampul kad.

W-Shape Envelope

W-Shape Envelope menghiasi lagi suit kad invitation anda.

Professional Template

Susunan khas ayat jemputan menambahkan lagi professional look pada keseluruhan invitation kad anda.

Exclusive Design

Setiap sentuhan rekaan exclusive kami menjadi “Simbolik” percintaan anda & pasangan.
Menghasilkan kad kahwin Premium tapi mampu milik begini sentiasa menjadi impian kami. Syukur dengan adanya technology terkini, kami dapat merealisasikannya.

how to order

Pilih Design & Refer Price List

Pilih design yang anda minat dan rujuk senarai harga.

tentukan pakej

Pilih pakej dan kuantiti kad yang anda ingini.

klik button whatsapp

Pertanyaan dan pembelian melalui whatsapp.
  • Saya berani buat order sebab sy percaya dgn segala maklumat dalam website ceritera. Semuanya lengkap N semua info mudah dpt maklum balas melalui watsapp. Alhamdulillah smua dh selesai. Thanks ceritera. 5 Bintang terbaik..

    Asrol

  • First tu saya tengok pic dkt email ckk, semua yg dah tempah dgn ckk puas hati dgn hasil kerja pihak ckk. Then bila saya chat, pihak ckk pasti akan reply mesej sya, akan jwab soalan2 sya dgn baik. Dari situla sya pcya. Layanan pihak ckk memng yg tbaik. sya bagi 5 binting. tima ksih pihak ckk sebab tlh bri kjsama yg baik.

    Emiey

  • Saya mula2 agak skeptical & ragu2 tetapi saya ikut kata hati & mengambil risiko untuk order.. tetapi hasilnya Alhamdulillah. Tidak mengecewakan langsung..kad saya dipuji ramai. Plg berpuashati dgn servis dari pihak ckk yg sgt mantap. melayan sy yg ‘perfectionist’ dgn sabar dan penuh sopan.. sangat rekemen servis mereka kepada bakal pengantin diluar sana

    balqisriza

  • Alhamdulillah, saya ingin mengucapkan terima kasih kepada pihak ceritera kad kahwin yang telah berjaya menyiapkan wedding card saya dengan kemas, teliti, teratur, cantik dan sempurna.

    Ani Haziqah

  • Saye sangat berpuas hati.. Cantik sangat design kad ckk.. Memang berpuas hati sangat2 laaa.. Thz ckk

    Duratul

  • Walaupun kadnya simple hasil kerja ceritera kad kahwin sangat memuaskan hati saya.. Cantik sangat hasilnya. Saya mengucapkan terima kasih atas layanan yang diberikan.. Memang Terbaek!!

    Fatin

  • Very satisfied.. efficently.. honestly.. good service.. sgt cntik. No errors at all.. n sgt mrh.. no one believe me I’ve got this price. Mula2 risaw tkt hasil x memuaskan sb murah tp sgt2 berbaloi n I’m feel like I’m lucky persoon 2 have this service. I highly recommended to deal with this company.

    Hassyati Haris

  • Servis yg cepat, mesra pengguna n senang berurusan, sy bg 5 bintang 🙂

    Iza Zulaikha

  • Sy berpuas hati sangat2 dgn segala proses yg ckk berikan. Bila dah buat paymnt bg detail.. bg draft mcm mana sy nak. Sangat profesional ikut citarasa customer..

    Nurul Fatihah

  • Saya sangat berpuas hati dan sgt jimat!! Hasil kerja yang tip top dan sgt mudah untuk berurusan..

    Nur Shalina

  • Alhamdulillah… Ceritera Kad Kahwin is the best place for bride to be yang xtau mna nk bt kad kahwin cantik yet nampak exclusive. Tapi still within budget. From my personal view, saya bt kputusan yg tepat tempah kad dgn pihak ceritera. Superb..

    Aisyah Farhana

  • Sy nak inform yg all items dah selamat sampai petang smlm. Alhamdulillah, Many thanks for ur swift services. Sangat berpuas hati plus cantikkk!

    Nur Ain

exquisite designs

THE AMELIA COLLECTION

starting from RM0.38 /pcs

THE CLAUDIA COLLECTION

starting from RM0.38 /pcs

THE SIENNA COLLECTION

starting from RM0.38 /pcs

THE GRACIE COLLECTION

starting from RM0.38 /pcs

THE CATHERINE COLLECTION

starting from RM0.38 /pcs

THE JOULES COLLECTION

starting from RM0.38 /pcs
*click this button for all design
Premium Affordable Brand
Made With Love
Negeri Sembilan, MY
Monday – Friday
Operating Hours: 9am – 6pm
Saturday
Operating Hours: 9am – 1pm