free postage sm - order via whatsapp

THE AMELIA COLLECTION

The Amelia Collection direka dengan kombinasi color palette hijau bersama silver pada rekaan bunga, modern calligraphy pada ruangan nama bride & groom menjadikan rekaan ini “stand out”.
000533
Who's Online : 0

Price List kad only dibawah include :

✔ Kad Kahwin
✔ Belly band
✔ Envelope liner
✔ White envelope
✔ Free Postage Sem MY

QuantityPricePer Pieces
50 pcsRM 200RM 4.00
100 pcsRM 220RM 2.20
200 pcsRM 240RM 1.20
300 pcsRM 260RM 0.86
500 pcsRM 300RM 0.60
800 pcsRM 360RM 0.45
1000 pcsRM 380RM 0.38

Price List pakej dibawah include :

✔ Kad Kahwin
✔ Belly band
✔ Envelope liner
✔ White envelope
✔ Bunting 1 pcs
✔ Arrow Sign 3 pcs
✔ Banner 1 pcs
✔ Free Postage Sem MY

QuantityPricePer Pieces
50 pcsRM 290RM 5.80
100 pcsRM 310RM 3.10
200 pcsRM 330RM 1.75
300 pcsRM 350RM 1.16
500 pcsRM 390RM 0.78
800 pcsRM 450RM 0.56
1000 pcsRM 470RM 0.47


Percuma premium web invitation bernilai RM200 dengan setiap pembelian kad kahwin.

Terhad untuk 50 customer terawal setiap bulan.

Klik preview web invitation dibawah.

Preview Web Invitation

Bonus Free Web Invitation Terhad ...
100+ Positive Review
  • Minimum Order Kad Kahwin
    • 50 pcs
  • Jenis Jemputan
    • 1 kad muat untuk 1 pihak shj (1 map)
  • Ayat jemputan boleh dipilih
    • English or
    • Bahasa Melayu
  • Peta Majlis
    • Anda dibenarkan untuk letak peta pada bahagian belakang kad.
    • Jika tidak memerlukan peta pada bahagian kad juga boleh.
  • Saiz & Material Kad Kahwin
    • 102mm x 153mm / 4×6 Inch
    • Artcard 250gsm
  • Material Belly Band
    • Simili 80gsm
  • Material Envelope Liner
    • Simili 80gsm
  • Material Envelope
    • Simili 80gsm
  • Saiz & Material Bunting
    • 3 x 1.6 feet
    • Tarpaulin 300gsm
  • Saiz & Material Arrow Sign
    • 2 x 1 feet
    • Tarpaulin 300gsm
  • Saiz & Material Banner
    • 3 x 2 feet
    • Tarpaulin 300gsm

1. Draft design dibuat selepas terima deposit RM100.

2. Draft mengambil masa 5-7 hari bekerja.

3. Amendment / pembetulan draft boleh dilakukkan sebanyak 1 kali.

4. Bayaran baki perlu dibuat selepas draft design confirm untuk process print.

5. Printing mengambil masa 15-20 hari bekerja.

6. Penghantaran menggunakan kurier City Link mengambil masa 1-3 hari bekerja.

1. Pilih design yang anda minat dan refer price list.

2. Pilih pakej dan kuantiti kad yang anda ingini.

3. Klik button whatsapp. Pertanyaan dan pembelian melalui whatsapp.

other premium
design

THE GRACIE COLLECTION

starting from RM0.30 /pcs

THE CLAUDIA COLLECTION

starting from RM0.30 /pcs

THE SIENNA COLLECTION

starting from RM0.30 /pcs
  • Saya berani buat order sebab sy percaya dgn segala maklumat dalam website ceritera. Semuanya lengkap N semua info mudah dpt maklum balas melalui watsapp. Alhamdulillah smua dh selesai. Thanks ceritera. 5 Bintang terbaik..

    Asrol

  • First tu saya tengok pic dkt email ckk, semua yg dah tempah dgn ckk puas hati dgn hasil kerja pihak ckk. Then bila saya chat, pihak ckk pasti akan reply mesej sya, akan jwab soalan2 sya dgn baik. Dari situla sya pcya. Layanan pihak ckk memng yg tbaik. sya bagi 5 binting. tima ksih pihak ckk sebab tlh bri kjsama yg baik.

    Emiey

  • Saya mula2 agak skeptical & ragu2 tetapi saya ikut kata hati & mengambil risiko untuk order.. tetapi hasilnya Alhamdulillah. Tidak mengecewakan langsung..kad saya dipuji ramai. Plg berpuashati dgn servis dari pihak ckk yg sgt mantap. melayan sy yg ‘perfectionist’ dgn sabar dan penuh sopan.. sangat rekemen servis mereka kepada bakal pengantin diluar sana

    balqisriza

  • Alhamdulillah, saya ingin mengucapkan terima kasih kepada pihak ceritera kad kahwin yang telah berjaya menyiapkan wedding card saya dengan kemas, teliti, teratur, cantik dan sempurna.

    Ani Haziqah

  • Saye sangat berpuas hati.. Cantik sangat design kad ckk.. Memang berpuas hati sangat2 laaa.. Thz ckk

    Duratul

  • Walaupun kadnya simple hasil kerja ceritera kad kahwin sangat memuaskan hati saya.. Cantik sangat hasilnya. Saya mengucapkan terima kasih atas layanan yang diberikan.. Memang Terbaek!!

    Fatin

  • Very satisfied.. efficently.. honestly.. good service.. sgt cntik. No errors at all.. n sgt mrh.. no one believe me I’ve got this price. Mula2 risaw tkt hasil x memuaskan sb murah tp sgt2 berbaloi n I’m feel like I’m lucky persoon 2 have this service. I highly recommended to deal with this company.

    Hassyati Haris

  • Servis yg cepat, mesra pengguna n senang berurusan, sy bg 5 bintang 🙂

    Iza Zulaikha

  • Sy berpuas hati sangat2 dgn segala proses yg ckk berikan. Bila dah buat paymnt bg detail.. bg draft mcm mana sy nak. Sangat profesional ikut citarasa customer..

    Nurul Fatihah

  • Saya sangat berpuas hati dan sgt jimat!! Hasil kerja yang tip top dan sgt mudah untuk berurusan..

    Nur Shalina

  • Alhamdulillah… Ceritera Kad Kahwin is the best place for bride to be yang xtau mna nk bt kad kahwin cantik yet nampak exclusive. Tapi still within budget. From my personal view, saya bt kputusan yg tepat tempah kad dgn pihak ceritera. Superb..

    Aisyah Farhana

  • Sy nak inform yg all items dah selamat sampai petang smlm. Alhamdulillah, Many thanks for ur swift services. Sangat berpuas hati plus cantikkk!

    Nur Ain

Premium Affordable Brand
Made With Love
Negeri Sembilan, MY
Monday – Friday
Operating Hours: 9am – 6pm
Saturday
Operating Hours: 9am – 1pm